Hejsan!


Ja, det var ju ett tag sedan...igen...

Sedan sist har det ju hänt en del. Då var jag på min andra penicilinkur mot halsfluss. Den avslutades och någon dag senare var det åter dax för halsont. Men däremellan hann vi ju med julen! Julen firades iår både lillejulafton hos Nickes bror och hans familj och julafton firades hos mina föräldrar. Julen är alltid lika mysig och för en gångs skull så fick vi ju en vit jul 2009! Det är minsann inte alla år vi har det. Som vanligt innebar julen en massa god mat och en hel del julklappar. Och familj och släkt såklart!

Den 20:e december döptes vår lilla dotter i Stiby kyrka. Hon fick namnen Inez Allis Selma Krook med tilltalsnamn Allis. Det var ett vitt dop och vi var rädda att många inte skulle kunna komma pga snön, men vi hade tur, det var bara ett par som inte kunde komma. Hon skötte sig exemplariskt i kyrkan och hennes gudföräldrar Sara och Jessica hade inget större problem med henne. Mottagningen efter sov hon sig igenom...


En nydöpt och nöjd liten Allis

Strax efter jul och andra penicillinkuren avklarad så var det åter dax för halsont... Ner till Novakliniken igen och ett riktigt halsprov togs och skickades till odling. Detta prov visade att jag fortfarande hade någon sorts streptococcer (stavn?)

Så här har våra juldagar och mellandagar och... ja, alla lediga dagar sett ut under julledigheten...

Två pyjamasnissar...


...och en pyjamasnissa!

Nyår firade vi hemma. Rosa kom på besök och hjälpte oss att äta vår inbakade fläskfilé, klyftpotatis och svampsås. Barnen höll sig vakna och vi lyckades iår se Grevinnan och betjänten. Både Anton och Alvin skrattade gott åt gubbens tokigheter. Mor, kan vi inte spela in den sa Anton när den var nästan slut. Sagt och gjort, nu finns den på boxen. Det är inte många år som man lyckas komma ihåg och se den. Vid 00-tiden satte vi oss och tittade på fyrverkerierna nere i byn. Vi kan se dem hemifrån, mycket praktiskt. Och sen gick vi själv ut och smällde våra 4 smällare som vi köpt. Anton gillade det skarpt men Alvin blev lite rädd och ville gå in redan efter 2:a smällaren.

Nu var 2009 slut! Ett år som har betytt mycket i våra liv. Började redan nyårsdag med frieri! Sedan var det bröllopstankar ända fram till den 14:e feb då vi fick reda på att vi skulle bli 5 i familjen! Sen var det både bröllop och graviditet på schemat. Bröllopet var en av de vackraste och roligaste dagarna i mitt liv. Blir fortfarande helt lyrisk när jag tänker tillbaka på det! Och den 5 oktober förändrades våra liv igen när lilla Allis kom till oss. Så det har varit ett år i kärlekens och lyckans tecken för vår del. Som sagt, ett år som betytt oerhört mycket för oss och våra liv.

Ett gott nytt 2010!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0