Bröllopsbilder!

Kom på att jag inte visat några bröllopsbilder från fotografen!

Börjar med min absoluta favorit!!Mest troligen är det denna bild som kommer pryda våran vägg. Ska bara bestämma mig hur... Canvas är snyggt, men en så klassisk bild hade nog passat med en pampig guldram oxå... Eller vad tror ni? Bilden ger mig en känsla av 1900-talets första hälft och den känslan vill jag inte förstöra med fel ram och upphängning.

Skivan jag fick innehöll altså 867 bilder och det är ju en del att titta igenom... Men jag fortsätter med lite andra godingar. Bilderna är alltså tagna av Pia Kessel från Kesseldesign.
Det var de redigerade fotona... Sen finns det ju en heeeel drös med andra oredigerade foton som är kanonbra! Jag väljer ut några stycken och visar...Jag och mina töser!Nicke och grabbarna!Vi i det gröna...

Ja, jag skulle kunna hålla på i en evighet!

Vi höll till uppe i Forse Mölla. En underbart vacker natur med gamla stentrappor, vattenfall och en härlig växtlighet.

Så nu har ni fåt en glimt av vår underbara dag och förevigandet utav denna.

Hej hej!

Smygtitt!

Titta vad vi har gjort idag!Ser ni det lilla ansiktet? Strax under hakan har den sin lilla hand som hela tiden krafsade på hakan och kinden. Vi såg även hur den gapade och stängde munnen, en gäspning kanske... Dess urinblåsa var ialla fall fylld så den har ju svalt en del den lill*. Ja, för vi vet inte vad det är för sort. Nicke frågade så sent som imorse om vi verkligen inte skulle kolla vad det var för kön, men jag stod på mig! De andra gångerna har vi ju vetat, men vi kunde hålla oss, även om det var frestande att fråga, för hon fick bra bilder på rumpan oxå... Allt var bara bra, den var något större än vad den skulle vara nu i v 32+3. Ligger på ca 2200 g och beräknad födelsevikt blev 3600 g ungefär. Stannar den längre blir den väl större misstänker jag och vice versa. Skulle den hamna på 3600 g så är det ju ett kilo mindre än vad Alvin var. Visserligen gick jag över en vecka med honom, men ett kilo på en vecka tror jag inte att den fläskar på sig... Sen vet jag inte riktigt hur pass man kan lita på dessa viktuppskattningar... Den ligger med huvudet neråt och tittar bakåt mot min rumpa, så kan den bara ligga stilla där så är jag glad, för det är ju precis så den ska ligga då den ska ut den lill* filuren.

Hejsvejs från mig och min lill* hotellgäst!

RSS 2.0