En fråga...

Jag skulle gärna vilja ha en espressomaskin så man kan göra egna smarriga goda latte och andra kaffedrycker. Jag har kollat runt lite på olika espressomaskiner. Jag vill ju gärna förena kvalitet och design. Det är ju en maskin som kommer stå framme så det är ju klart att den ska vara snygg, eller hur! Sen är frågan om det är så stor skillnad på de olika prisklasserna så att man märker det i smak och kvalitet på det färdiga resultatet... Jag har iaf hittat en sida med mååånga härliga maskiner. Och där hittade jag oxå den design som jag sett i mitt huvud. Kolla gärna in denna butik.

Dessa är jag mest intresserad av:

även denna ville jag eg ha i ljusblått på bild, men fick inte till det....


Nu är min fråga är det någon som har någon erfarenhet av någon av dessa två. Deras egenskaper går att läsa om på butikens hemsida som jag länkade till längre upp. Vilken skulle ni rekommendera?

Fortsätter mina espressomaskinspaningar...

Höst!

Denna vecka har inte varit riktigt likadan som andra vad gäller jobbet. Jag har nämligen bytt fredag och onsdag, vilket betyder att jag var ledig igår onsdag och ska jobba imorgon fredag. Barnen lät jag åka till dagis iallafall och tog en dag med tvätt. Och det behövdes kan jag berätta! Så mycket man får gjort när inte barnen är hemma en stund. Det var ju ett underbart höstväder igår med vindar och sol, så jag satte mig i bilen och körde upp till Gylleboskogen och tog en rask promenad på 40 min och bara njöt! Det är så vackert nu uppe runt sjön! Marken är täckt med orange löv som trillat av träden, vattnet porlar i diverse små bäckar för att sedan mynna ut i sjön. Sjön skvalpar och fåglarna kvittrar. Vad mer kan man önska sig på en härligt underbar höstpromenad? Skulle kört upp dit med barnen och kameran och tagit några härliga höstfoton. Färgerna är ju bara underbar! I öronen hade jag Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor". Vilken bra uppfinning det är med ljudböcker! In i mobilen med den sen har man den med sig överallt och får man en tråkig stund så bara startar man den och lutar sig tillbaka. Har den ofta i bilen på väg till och från träning och VV-besök. Kanon! Det är första boken av Stieg Larsson som jag lyssnar på och det är Reine Brynolfsson som läser. I början tyckte jag det var segt och svårt att följa med, men nu kan man knappt lägga den ifrån sig! Så det blir säkert en stund till i kväll med den.

Hörs!


YES!!

Efter två jobbiga viktveckor med kalas, förkylning och andra grejer så beslutade jag mig igårkväll för att det var dax att åka in till VV igen. Förra gången (för två veckor sedan) hade det gått jättebra, -0,8 kg, men nu väntade jag mig inget vidare resultat. Men döm om min förvåning när vågen visade -1,2 kg! YES! Det kändes såååå bra! Så nu har jag laddat med ny energi och ny gnista! Tack vare denna nedgång så uppnådde jag mitt första lilla delmål, nämligen en stjärna! Och för er som inte vet så dessa stjärnor får man när man gått ner 3 kg. Jag har satt det som små nätta mål i min viktresa. De känns inte helt omöjliga att uppnå, och när man når ett litet delmål känns det bara sååå bra! Så nu är det totalt -3,6 kg! Visst är jag bra!

Jag var även och tränade i tisdags för första gången på två veckor. Eftersom jag varit förkyld har jag inte varit iväg och tränat, så det var riktigt skönt ska ni veta! Det känns i musklerna och i kroppen. Ikväll är det dax för boxning igen. Det är en av de roligaste träningsformer jag vet. Snacka om att man är slut efter ett pass. Tyvärr så meddelade tränaren i tisdags (vi har samma tränare/ledare på step som box) att hon hade bestämt sig för att göra ett uppehåll under vårterminen och sökte nu vikarierande ledare. Hoppas verkligen att hon hittar någon ny och att hon är lika duktig. Denna träning passar mig perfekt, jag trivs verkligen med den.

C ya!

Hektisk vecka...

Som rubriken lyder så har det varit en hektisk vecka som nu är till ända. Men vi börjar med förra helgen! Den fick en liten vändning på två röda sekunder. Det var ju som en del kanske vet scrapträff i Skurup på söndagen den 2:e nov. Hade inga som helst planer på att åka dit förrän på lördageftermiddag då jag chattat med Anki på msn. Intresset väcktes men Nicke skulle jobba så jag hade barnen att ta hand om. Men då jag vaknade klockan 8 på söndag morgon så tänkte jag: Varför ska jag behöva vara hemma själv med barnen hela helgen när jag vill iväg på träff?! Jag ska dit! Så jag slängde benen över sängkanten och ringde svärmor och hon kunde ha barnen. Så frukost till barnen och till mig själv, i duschen, fixa iordning mig och barn, packa och lasta bilen med mina scrapgrejer och barn. Iväg och lämnade barnen och sedan hämtade jag Anki och lite i 10 stod vi i Skurup på scrapträff! Snacka om snabba pix! Kan ju tillägga att jag har ca 45 min till Skurup... Det var en rolig och trevlig träff som arrangerats och jag fick en hel del gjort. 3 LO faktiskt! Det bjöds på smarrig köttfärssås och spagetti och till det hade det bakats ett sagolikt gott pestobröd! Yummy säger jag bara! Här kommer bilder på dagens verk (förlåt för de dåliga bilderna...):Efter det började det lite mer hektiska som jag skrev om... På onsdagen den 5:e november hade vi nämligen en födelsedagsgris här hemma. Vår Anton blev 4 år! Det var sång och paketer på onsdagsmorgon klockan 5:45 och det var en glad Anton som blev väckt! Naturligtvis var det den store idolen Blixten McQueen på pappret...Sedan bar det iväg till dagis och även där blev födelsedagsgrisen firad. På kvällen var det mormor, morfar, moster Elin, samt farmor och farfar som kom på besök. Dagen till ära hade Anton önskat sig pizza till middag. Så här rådde febril aktivitet när vi gjorde våra pizzabottnar och bakade de färdiga pizzorna i pizzapronton. Smarrigt värre!

På lördagen var det resten av släktens tur att komma för att fira vår lille 4-åring. Så en massa födelsedagsfirande och presenter senare var det dax att fira alla våra faror! Och nu är det måndag och ny vecka har påbörjats. På lördag ska vi på gåsamiddag och på söndag är det åter dax för kalas, nämligen barnkalas!

Kom just på att jag glömt visa de LOs jag gjorde på träffen hos Anki för två veckor sedan. De kommer nu!


På denna saknar jag rubrik... Hjälp mottages tacksamt...!Det var allt för idag tror jag!

Vi höres!

RSS 2.0