Läkarbesöket igår...

...gick över förväntan! Anton var SÅ duktig! Han blev skickad mellan två olika läkare ett par gånger och var jättetålmodig! Det enda han protesterade mot var när han skulle prova ett par glasögon med lapp för att dom skulle kunna undersöka ett öga åt gången. Det var inget skoj tyckte han... De skulle även ta foto på honom till den läkare som sedermera ska operera honom. Och Anton satt helt stilla och bara lät sig bli fotograferad (han kanske är van eftersom han har en scrappande mor...?) och det var inte lite foton dom tog...! Sen skulle han få pupillvidgande ögondroppar... Det var detta moment jag var mest orolig för... Men han klarade det med bravur! Det gjorde ont det märkte vi på första ögat, det syntes på honom att han blev ledsen, men han sa inget. Då tänkte jag bara: Lycka till att få droppar i nästa öga... Men han var jätteduktig och fick sina droppar även i detta öga. Pupillen var sedan under resten av dagen, och är ännu, gigantiskt stor. Det är bara en smal rand runt pupillen som fortfarande är blå. Sedan skulle han bli undersökt med lampor i ögonen igen. Nu var han jätte ljuskänslig pga de vidgade pupillerna (han kisade tom i väntrummet...) och då kan det inte vara roligt att bli belyst rakt in i ögonen, även om det inte är så jättestarka lampor, men han var helt underbart duktig!! Min lille älskling!
Så nu väntar vi bara på att läkaren ska ringa efter att ha pratat med läkaren som ska operera. Så får vi se om han ska bli opererad nu eller om något år. Dom försöker alltid få det gjort innan dom börjar skolan, vilket jag tycker är skönt.

Annars leker livet här hemma! Det är ju mässa till helgen! Och på söndag styrs bilen mot Helsingborg!!

So long!

Jippiiie och snörvel...

Jippiiie för att jag äntligen fått hem denna tröjan från Me&I som jag beställde för ett tag sedan. Den är såååå skön!

image3

Nu väntar jag på en annan leverans också därifrån... En tröja till sonen och ett hemligt plagg til faren i familjen! Spännande värre! Men jag tror nog inte att jag blir besviken! Jag har provat deras kläder nu ett tag och jag är supernöjd! Både med plaggen till mig och Anton. Dom kostar lite mer, men det tycker jag att det kan vara värt. Personligen tycker jag att dom har roligare kläder än vad tex L&B har, och prismässigt tror jag inte att det skiljer mycket., OM det skiljer något.

Snörvel för att jag i går morse vaknade med lite halsont... Blev under kvällen sämre och natten var mitt livs längsta natt! Har sovit väldigt lite samtidigt som jag svettats och bara snurrat rundor i sängen. Men det är väl snart över förhoppningsvis! Man ska väl inte gnälla, man kunde haft det betydligt värre...

Imorognbitti bär det iväg till Lunds lasarett med Anton. Vi ska på en kontroll med hans öga. Han har nämligen ett lite hängande ögonlock och nu ska en specialist kolla på det för att ev. kanske göra något åt det. Vi får se vad de säger.

Så tills dess: over and out...

Kamerfunderingar...

Vi (läs jag) är i behov av en ny kamera. Den nuvarande köpte vi hösten -04 när vi väntade vår förste son. Nu har den gjort sitt. Jag har fått upp ögonen för två stycken Nikon kameror. En D40 och en D40X. Men har jag någon glädje av skillnaden på dem? Och då undrar du naturligtvis vad skillnaden är. Jo, D40 har en upplösning på ca 6 mega pixlar och tar 2,5 bilder i sekunden, medan D40X är på ca 10 megapixlar och tar 3 bilder i sekunden. Och naturligvis skiljer det 1500:-... Jag är en glad hobby fotograf som tar mängder med bilder på mina supermodeller, nämligen mina söner på 3 år resp. 2 mån. Jag gillar att skriva ut förstoringar, gärna A4. Och eftersom jag scrappar använder jag fotona och vill att dom ska vara bra, annars blir de inte använda. Och jag vet att enbart kameran inte gör att bilderna blir bättre, utan även den bakom kameran påverkar resultatet. Men vi jobbar på detta...

Så har du kanske erfarenhet av någon av kamerorna, eller kanske båda? Eller har du bara ett eller några vägledande tips, så kom med det!! Jag suger åt mig all information jag kan få!

Avslutar med mina små modeller:
image2

Även jag...

Nu har jag gjort det som jag ALDRIG trodde att jag skulle göra! JAG HAR SKAFFAT BLOGG!
Nu i efterhand kan man ju ångra sig att man inte gjort det tidigare... Så nu får vi väl se vad jag kan bjuda på framöver. Tänkte väl mest använda den till mitt vardagsliv och min scrapping, så klart! Har följt en hel del folk i deras bloggar och tänkte: det kan ju finnas någon som KANSKE kan vara lite intresserad av vad jag är för en typ och som är lika nyfikna som jag är.

Nu gäller det bara att sköta uppdateringen oxå...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0