Vilken helg!

Hej igen!
Iveckan som gick fick Alvin sin tredje vaccination. Precis som tidigare gånger reagerade han inte speciellt. Men vilken knuta han fick sedan på sitt lilla lår! Och natten ska vi inte prata om! Somnade som vanligt på kvällen men vaknade strax efter två och bara skrek. Jag tror inte att han var riktigt vaken när han skrek iheller, såg inte så ut i ansiktet på honom. Ögonen var bara halvöppna och han bara "gnällskrek". Tll slut fick vi honom till att vakna och stundom satt han hos oss i famnen tyst för att i nästa sekund vara stel som en pinne och bara skrika. Så höll det på i ca 0,5-1 timme innan han tillslut somnade om i lugn och ro hos oss. Så jobbigt när man inte kan göra något för dem mer än att trösta dem. Nu är han bra men har fortfarande en knuta vid sticket, går väl snart bort hoppas jag.

Resten av veckan har varit festförberedelser! För i lördags vid 9 tiden hämtade vi vårt vildsvin från rökning och saltning för att grilla det här hemma. På kvällen kom ca 45 pers hit på grillfest! Sååå roligt! Syskon och kompisar från olika håll kom hit för att äta lite helstekt gris med oss, och det blev SÅÅÅ lyckat tycker vi! Längesedan vi hade så roligt ska ni veta! Men hur ska det bli med en massa roliga och trevliga människor som dessutom är på partyhumör! Stämningen var hög och natten blev sen. Det blev både nattligt bad och singstarskrål. Vid femtiden tvingade vi och våra nattgäster oss i säng, för att sedan stiga upp vid 8 tiden då barnen tyckte att de sovit tillräckligt... En god frukost åts och det pratades med glädje om kvällen och natten.  Så vi vill tacka ALLA våra kära gäster för att ni gjorde kvällen så underbar! Utan er hade det inte blivit någon fest!

Imorgon börjar Anton dagis igen efter sin semester. Nu är det dags att börja på Ängen och man blir stor som Anton säger. Men det kommer med all säkerhet att bli hur bra som helst! Han har ju redan varit därinne en hel del innan semestern och blivit halvt inskolad med personal och kompisar.

Nu ska jag fortsätta med vad jag gjorde tidigare... absolut ingenting... Gissar att det är lördagen som fortfarande sitter i litegranna...:)

Bye bye!

Kommentarer
Postat av: Malin

Tack för en jätterolig fest! Det var verkligen lyckat, god mat och haj lajf :) jag hade skitkul! Kram

2008-08-18 @ 20:22:03
URL: http://nogg.se/mal

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0