Anton 3 år!

Så var då Antons treårsdag över. Tänk att han redan blivit så stor! Dagen började naturligtvis med att vi sjöng för honom på morgonen. Dagen till ära hade Nicke tagit ledigt.  Sedan styrdes bilen mot Malmö och Build a bear. Här fick Anton själv skapa sin egen nalle. Först fick han välja vilken sorts nalle han ville ha.  Sedan skulle den ha ett ljud och därefter skulle nallen stoppas. Innan den syddes ihop fick Anton välja ett hjärta till nallen. Detta hjärta skulle han krama hårt så det blev varmt, sedan skulle han önska sig något och pussa hjärtat, därefter stoppades hjärtat och en streckkod från just denna nallen in i kroppen, och så syddes den ihop. Anton fick naturligtvis provkrama den oxå så den var lagom gosig. Sen badade och borstade han nallen. Nu var det dax för påklädning. Han valde byxor, tröja,skor och solglasögon till nallen. Sen ville han ha en borste till honom oxå så han kunde vara fin. Nallen fick även en egen bebis. Nu skulle vi fylla i uppgifter om oss själva och om nallen i en dator. Ut kom sedan ett registreringsbevis. Skulle nallen någon gång komma bort och sedan bli upphittad, så kan de genom denna registrering och streckkoden i nallen, spåra den till oss och skicka hem den igen.
Så får jag lov att presentera:

Apan Bertil och hans bebis!

image26

Detta är nu Antons nya älsklingar. De är redan väldigt välkramade! Och jag måste medge, han är väldigt kramvänlig och mjuk :).

Så den butiken kan jag varmt rekomendera! Anton som är glad för gosedjur tyckte detta var toppen!

Efter detta hade Anton önskat sig mat, och det var hamburgare. Så nästa stopp blev McDonalds. Sen körde vi hem, för på kvällen väntades gäster, så mat mm skulle förberedas.

En mycket lyckad dag och Anton slocknade som en slagen hjälte i soffan när gästerna åkt hem, med Bertil och bebis naturligtvis!

image27

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0